n.20kpl
Taikina:
150 g maitosuklaata
150 g voita tai margariinia
1 ½ dl sokeria
150 g maitosuklaata
150 g voita tai margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa
1 ½ dl suolattuja maapähkinöitä (tavallisia suolapähkinöitä)
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa
1 ½ dl suolattuja maapähkinöitä (tavallisia suolapähkinöitä)
Kuorrutus:
4dl vispikermaa
2rkl vaniljasokeria
2dl maapähkinävoilevitettä
Koristelu:
maitosuklaata
pieniä suklaamunia
1.Rouhi maitosuklaa.
maitosuklaata
pieniä suklaamunia
1.Rouhi maitosuklaa.
2.Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
3.Lisää munat
yksitellen vatkaten.
4.Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita
taikinaan vuorotellen maidon/kerman kanssa.
5.Lisää lopuksi maapähkinät ja
suklaarouhe.
6.Voitele muffinssipelti tai käytä paperisia muffinssivuokia estääksesi tarttuminen. Lusikoi taikina pellin koloihin. Noin ruokalusikka, vähän reilu aina yhteen vuokaan, sillain että yläreunaan jää noin 1cm nuosuvaraa.
7.Paista 225 asteessa noin 13 minuuttia.
8.Nosta muffinssit ulos vuoista kahden haarukan avulla. Anna jäähtyä.
9.Mittaa kulhoon vispikerma ja vaniljasokeri. Vatkaa kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon maapähkinälevite.
10.Pursota tähtityllalla ruusukkeita muffinssien päälle.
11.Vuole suklaasta lastuja juuresveitsellä tai kuorimaveitsellä.
12.Irrota suklaamunista kääre ympäriltä ja leikkaa poikittaisessa suunnasssa vinosti munat puoleksi.
13.Koristele muffinssit asettelemalla päälle puolikas suklaamuna ja ripottelemalla pinnalle suklaata.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti