21.7.2012

PEKAANI-SUKLAANELIÖT


200g margariinia
3 kananmunaa
3dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
1/2dl kaakaojauhetta (tummaa)
2tl leivinjauhetta
2dl haaleaa kahvia

Pinnalle:
125g pekaanipähkinöitä
100g tummaa suklaata
1rkl sokeria
1tl kanelia

Koristeeksi:
tomusokeria

1.Paloittele pähkinät ja suklaa melko pieneksi ruoheeksi. Sulata ja jäähdytä margariini. Yhdistä vehnäjauhot, kaakaojauhot ja leivinjauhe. Vaahdota kananmunat ja sokeri vaahdoksi ja lisää joukkoon margariinisula. Sekoita varovasti taikinan joukkoon vielä jauhoseos ja haaleaksi jäähdytetty kahvi vuorotellen.
2.Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille ja ripottele pinnalle pekaanipahkinä-suklaaseos, lisää pinnalle vielä sokerista ja kanelista tehty seos. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 12 min.
Tässä kuva ennen paistoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti