19.3.2013

RAIKAS PERSIKKA-RAHKATORTTU

Pohja:
200g huoneenlämpöistä voita
1 1/2dl sokeria
2 kananmunaa
3 1/2dl vehnäjauhoja
1tl vaniliinisokeria
1tl leivinjauhetta

Täyte:
235g persikoita

Kuorrutus:
2 kananmunaa
1dl sokeria
250g rahkaa

1.Vaahdota pehmeä voi ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Riko kananmunat joukkoon yksitellen koko ajan hyvin vatkaten. Yhdistä vehnäjauhot, vaniliinisokeri ja leivinjauhe, lisää taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.
2.Voitele piirasvuoka ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Soseuta persikat esim. pamiksella (persikat voi laittaa myös palasina). Kaada "hillo" pohjan päälle ja valmista kuorrutus.
3.Sekoita kaikki kuorrutuksen ainekset sekaisin ja kaada vuokaan. Paista 180 asteessa noin 50 minuuttia.

Kuvia laittelen myöhemmin ku äiti kerkes laittaa sen jo pakkaseen reissua odottamaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti