1.10.2013

JAUHELIHA-MUNAKASRULLA


Pohja:
100g margariinia
1 1/2dl vehnäjauhoja
5dl maitoa
1/2tl leivinjauhetta
1/2tl suolaa
3 kananmunaa

Täyte:
300g jauhelihaa
1 sipuli
1rkl vehnäjauhoja
1dl ranskankermaa
1/2 paprika
1/2tl paprikajauhetta
1/2tl suolaa
100g aurajuustoa
1/2tl pippuriseosta

1.Valmista pohja. Kiehauta jauhot margariinissa. Lisää maito kattilaan koko ajan sekoittaen. Kiehauta ja anna jäähtyä.
2.Lisää leivinjauhe ja suola sekä munat yksitellen vatkaten. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.
3.Paista 250 asteessa 10-15 minuuttia. Kumoa valmis pohja toiselle leivinpaperille pöydälle.
4.Ruskista jauheliha, lisää pannulle hienonnettu sipuli. Ripottele jauhot pannulle ja sekoita ranskankerma joukkoon. Lisää kuutioitu paprika ja mausteet. Tarkista maku.
5.Hauduta 10 minuuttia. Lisää lopuksi aurajuusto.
6.Levitä täyte munakaslevylle, rullaa kääröksi ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Käytä rullaa uunissa, niin että juusto sulaa. Tarjoile kääretortun tapaan leikattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti