10.2.2012

HELPOT JA NOPEAT SUKLAAMUFFINIT


n.24kpl

4 1/2dl sokeria
4 1/2dl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
1 1/2tl vaniljasokeria
4 1/2rkl kaakaojauhetta
225g margariinia
3 munaa
1 1/4dl maitoa 
1 1/4dl kiehuvaa vettä

Kuorrutus:
75g voita
1 1/2rkl kaakaojauhetta
3rkl kahvia
n.3 1/2dl tomusokeria

1.Sekoita sokeri, vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakaojauhe keskenään.
2.Lisää jauhoseokseen sulatettu margariini, munat (vispaa vähän rakennetta rikki), maito ja lopuksi kiehuva vesi. Kaada taikinaa muffinivuokiin HUOM, jätä kohoamisvara. Paista 200asteessa n.15-18min.
3.Valmista kuorrutus. Sulata voi, lisää joukkoon kaakaojauhe, kahvi ja lopuksi tomusokeri. Sekoita tasaiseksi ja levitä kuorrutetta jäähtyneiden muffinien päälle. Voit koristella miten haluat, mutta ite laitoin nonparelleja. :)

2 kommenttia:

  1. Moikka Jenny! Muistatko kuinka eilen maisteltiin noita teillä? Olipas tosiaan herkullisia ja tässä se maukas ohje on nyt silmien edessä! Totta tosiaan, pakko tehdä! :)

    VastaaPoista
  2. Hei Jenny! Tänään tein noita sillä ohje oli niin houkutteleva että oli lähes pakko(: Olivat kyllä herkullisia vaikka itse sanonkin. Luultavasti nuo sinun olivat silti parempia kuin minun, sillä näytät olevan todella hyvä leipuri.
    Totta, ohje oli helppo eikä tiskiäkään kertynyt kovin paljon, SUOSITTELEN.
    Olen katsellut tätä sinun blogiasi ja olen luultavasti löytänyt sisäisen itseni leipomusten parissa(: Leipominen rentouttaa itseäni ja saan siitä voimia jaksaa arjen vastoinkäymisten yli.
    Tämä blogi saa täydet 10pistettä!

    VastaaPoista