5.5.2012

DAIM-PALAT


 Pohja:
300 g margariinia 
2 1/4 dl sokeria
3 munaa
2 1/4 dl maitoa
6 dl vehnäjauhoja
6 rkl kaakaojauhetta
6 tl leivinjauhetta

Kuorrute:
2 isoa Daimia
225 g margariinia
3 dl sokeria
3 tl vanilijasokeria
3 keltuaista
3 tl murukahvia
00aa.JPG
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 15 min.

Rouhi Daimit. Sulata kattilassa rasva. Lisää sokerit, keltuaiset ja murukahvi. Anna kiehahtaa ja keitä parisen minuuttia koko ajan sekoittaen, kunnes seos alkaa paksuuntua ja murukahvi on liuennut sen joukkoon. Lisää sitten Daim-rouhe. Levitä kuorrute heti pohjan päälle. Kuorrute jämähtää muutamassa sekunnissa, joten ole nopea!

Anna kuorrutteen vähän jähmettyä ja tee sitten lusikalla kuvioita pintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti