26.11.2012

MINTTUINEN SUKLAAKÄÄRETORTTU


Pohja:
4 kananmunaa
1 1/2dl sokeria
1dl perunajauhoja
1rkl vehnäjauhoja
2rkl tummaa kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta

Täyte:
3dl vispikermaa
100g maustamatonta tuorejuustoa
120g minttukrokant-suklaata
sokeria maun mukaan

1.Vatkaa munat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Yhdistä kuivataineet, siivilöi ne taikinaan ja sekoita varovasti nostellen ne muna-sokerivaahdon joukkoon.
2. Levitä taikina pellille ja paista 225 asteessa noin 8 min. Sokeroi toinen leivinpaperi ja kumoa pohja heti uunista oton jälkeen leivinpaperin päälle.
3.Pilko suklaa. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto ja sokerit ja sekoita. Lisää joukkoon suklaapalat ja tarkista maku.
4.Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle. Kääri leivinpaperi tiukasti kääretortun ympärille ja nosta jääkaappiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti